Aktuality

Představujeme členy aliance All4Cyber: TeskaLabs

Představujeme dalšího člena aliance All4Cyber. Tentokrát jsme položili několik otázek Vladimíře Teskové, spoluzakladatelce, spolumajitelce a COO společnosti TeskaLabs. Vladimíra Tesková se s námi podělila o svůj pohled na vývoj v oblasti kybernetické bezpečnosti i o důvody, proč se firma TeskaLabs připojila k misi aliance – nabízet společně prvotřídní řešení kybernetické bezpečnosti a přispívat ke zvyšování povědomí o této složité problematice.

Představujeme členy aliance All4Cyber: DATASYS

Jedním ze zakládajících členů aliance All4Cyber je i společnost DATASYS. Radim Pracuch, obchodní ředitel firmy, otevřeně hovoří o důvodech vstupu do aliance, konkrétních řešeních, která DATASYS v oblasti ochrany před kybernetickými hrozbami nabízí, a trendech, které formují současnost i budoucnost kybernetické bezpečnosti.

Představujeme členy aliance All4Cyber: CNS

Zakládajícím členem aliance All4Cyber je i společnost CNS. S více než 30letými zkušenostmi na trhu je CNS spolehlivým partnerem v oblasti IT služeb a kybernetické bezpečnosti. Zaměřuje se především na odvětví zdravotnictví, pro které poskytuje řešení pro zabezpečení citlivých dat pacientů a IT infrastruktury. Působí také ve státní správě, logistice a výrobě.

Představujeme členy aliance All4Cyber: Antesto

Představujeme členy aliance All4Cyber. Jako jeden z prvních odpovídal na naše otázky Petr Němec, CEO společnosti Antesto. Dlouholetý zkušený manažer se s námi podělil o zkušenosti a trendy, které formují budoucnost IT služeb a kybernetické bezpečnosti, i o důvody, proč se Antesto připojilo k misi nezávislých profesionálů nabízet společně prvotřídní řešení v oblasti kybernetické bezpečnosti a zároveň zvyšovat povědomí o této složité problematice.

Kybernetická bezpečnost je klíčem k odolnosti v digitálním světě, zdůrazňuje aliance All4Cyber

Ve světě neustále rostoucího počtu čím dál sofistikovanějších kybernetických útoků, přichází aliance All4Cyber, která sdružuje přední odborníky v oblasti kybernetické bezpečnosti, s expertním pohledem a komplexními řešeními pro posílení kybernetické bezpečnosti ve všech aspektech. Zakládajícími členy aliance jsou (v abecedním pořadí) Antesto, CNS, DATASYS, DATRON, IdStory a TeskaLabs.